Bytesrätt & Returrätt

Alla returer/byten skall ske utan att produkten är använd eller att orginalförpackningen är trasig. Gäller enbart Sverige.

Steg 1

Du måste anmäla detta till oss senast 14 dagar från att du har mottagit skorna.

Sänd ett mail till oss och ange om du vill byta storlek/modell eller enbart returnera.

Vi bjuder på fraktkostnaden vid 1 byte av exempelvis storlek eller modell, gäller ENBART spik-/specialskor och träningskläder (EJ slägghandskar). Vill du byta storlek på slägghandskar, då får du stå för fraktkostnaden till oss. Specialtillverkade klubbkläder har ingen bytesrätt eller returrätt, då dessa är specialtillverkade med klubbnamn så går det inte att leverera dem till någon utanför tillhörande klubb. Passar inte klubbkläderna eller ni inte vill ha dem, då får ni ge/sälja dem till klubben. 

Vid fler byten får du som kund bekosta frakten.

 

Steg 2

Vid byte, ange till vilken storlek eller modell du önskar byta till. Vi sänder därefter en retursedel till dig med de nya skorna. Som kund skall ni då returnera produkten inom 7 dagar från att Ni erhöll bytesprodukten, sker inte detta så debiteras kunden full kostnad.

Vid byte, ange ditt namn, adress och mobilnummer i mailet. Om du har beställt via vår webbshop så räcker det att du anger ditt ordernummer som du fick vid din beställning.

Steg 3

Vid alla byten/returer så skall varan återlämnas i originalskick och får ej heller vara använda mer än att man enbart har provat storleken. Är skon använd så gäller inte bytes-/returrätten, likaså om den inte återlämnas i originalskick. Kunden ansvarar för att åter sända produkten med ett sådan emballage så att vare sig produkten eller orginalförpackningen skadas.

Från det att du fått dina nya produkter utgår vi ifrån att de skor som inte passade skickas tillbaka snarast möjligt till oss, dvs. att vi har fått skorna i retur inom en vecka från det att du mottagit dina nya skor.

 

STEG 4

Vid enbart retur, så meddelar du oss var och hur du köpt skorna av oss. Du returnerar sedan produkterna till oss i originalskick. Vi gör en återbetalning till dig när skorna har återkommit till oss och returen har blivit godkänd.

Om du helt ångrar ditt köp får du själv svara för fraktkostnaden. Beställer du därför 2 par skor och sänder tillbaka det ena paret så får du stå för returkostnaden.

contact globalsport