Lite information om spik-/specialskor

Denna sommar kommer att bli mycket speciell beroende på corona pandemin som bl.a. har en stor påverkan på vår idrott. Vi har fått göra om hela vårt program när det gäller försäljning på tävlingar, samtidigt som vi även måste ta hänsyn till kraftiga begränsningar när det gäller spik-/specialskor. Här kommer därför lite lite aktuell information (kan självklart förändras snabbt p.g.a coronapandemin).

Nike informerar följande effekter om spik-/specialskor. Resterande del av 2020 så kommer det att finnas ett begränsat lager kvar av års basfärg dvs svart, i de flesta modeller. Dessutom kommer ett mycket begränsat antal ”OS- modeller” från ca 1 juli att finnas. Från oktober till december kommer det eventuellt att finnas samma skomodeller men i en rödaktig färg (Vi på Global Sport kommer dock ej att ha denna färg i vårt sortiment). Från den 1 januari 2021 till 1 juli 2021 kommer Nike sedan att stänga sina leveranser av spik-/specialskor world wide med undantag för 3 barn/ungdomsmodeller. Detta innebär att vi under ett halv års tid inte kommer att få någon leverans av Nike skor.

Adidas informerar om följande effekter om spik-/specialskor Resterande del av 2020 kommer det att finnas ett begränsat lager av årets basfärg dvs. ljusröd i de flesta modeller. Normalt så skulle den nya färgen, gul, komma i början av oktober men p.g.a pandemin så är nu detta uppskjutet till en första leverans i början av februari 2021. Det gör att det kommer att vara mycket få specialskor tillgängliga under en längre tid.

Med nämnda besked från Nike och Adidas så kommer vi att ha ett begränsat antal spik-/specialskor i vårt lager. Vi rekommenderar starkt att inte vänta med att köpa nya spikskor och tro att vi kommer att få in nya skor med jämna mellanrum, vilket vi inte kommer att få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

X