Om oss

Välkommen till oss.

Vi är din specialist på allt som rör friidrott, allt från spikskor och kläder till tävlingsutrustning i yppersta världsklass. Vi har sysslat med försäljning av spikskor och friidrottutrustning sedan 1996 och arbetar ständigt för att utveckla vårt sortiment för att hitta just det som du är ute efter. 

Alla som jobbar hos oss har mångårig kunskap och erfarenhet av friidrott, dels som elitutövare, men även som tränare/ledare på världsnivå. Detta gör att vi vet precis vad som passar era ändamål och ni kan med trygghet lita på att ni får rätt utrustning för just era behov. Efter många år verksamhet vågar vi säga att vi har det bredaste friidrottssortimentet i Sverige och förmodligen även det bästa! .

Sedan starten har vi alltid arbetat med enbart de bästa tillverkarna i världen av såväl skor & kläder som redskap. Detta gör att ni alltid kan lita på att ni får utrustning som lever upp till alla krav och regler.

Specialisten på friidrott

Våra produkter

Bland friidrottsredskapen är vi officiela leverantörer av Polanik redskap som är en av världens främsta tillverkare av friidrottsmaterial. Dessutom har vi ensamrätt på utrustning från företaget Nelco som tillverkat friidrottsutrustning sedan 1942.

Bland spikskor arbetar vi just nu främst med Adidas och Puma. Vi erbjuder även allroundskor från vårt helt egna märke, Soul. Med dessa stora aktörer i ryggen vet vi att ni får skor som håller allra högsta kvalité och ni kan med trygghet lita på att ni får välgjorda skor som lämpar sig utmärkt för friidrott.

Dessutom kan vi hjälpa din klubb med ett helhetslösning när det gäller kläder. Vi sammarbetar med Panzeri som kan ta fram en specialdesignad kollektion till just er klubb. Förutom tävlingskläder kan vi ordna med overaller, överdragskläder, väskor osv.